Så må man vist godt råbe FUCK!

Efter flere måneders ventetid, var jeg til øjenlæge d. 21 April. Hun konstaterede grå stær på mit højre øje, men p.g.a. min Sklerose ville hun helst have, at jeg blev opereret på Næstved øjen klinik og ville lave en henvisning dertil.
Tiden går og jeg modtager ikke et brev der fortæller mig, at de har modtaget noget på Næstved.
Har forsøgt at ringe til begge flere gange, med det er som at vinde i lotteriet at komme igennem. Det lykkedes så i dag, hvor jeg fik fat i øjenklinikken på Næstved sygehus, de havde ikke modtaget nogen henvendelse(?) Fik heldigvis fat i øjenlægen, jeg var hos i april, og spurgte om de havde glemt at sende den. Sekretæren kunne ikke sige, hvad der var gået galt, – den er måske forsvundet ud i cyberspace – sagde hun….fanme betryggende – NOT! !

Så nu er fem uger af den i forvejen lange ventetid spildt  🙁  og er det virkelig meningen at man selv skal følge op og sikre sig at henvisningerne er modtaget!  0128EA~1

readmyhands